Herunder ses de seneste nyheder. Gå til NYHEDSARKIV for flere.

Genvej til KALENDER


 

Referat generalforsamling 2020

Referat fra generalforsamlingen d. 20 februar kan læses her: REFERAT

Årets hjælperytter (gives til en der gør en forskel under træning), blev Jan Møller Nielsen.

Årets SCK’er (en pokal der gives til en der gør en generel forskel for klubben), blev Claus Abildtrup.

Begge fik fine ord med på vejen. Tillykke med pokalen.

Generalforsamling 2020

Det er blevet tid for årets generalforsamling og i henhold til foreningens vedtægter inviteres alle foreningens medlemmer. Husk betalt medlemsskab er nødvendigt for aktiv deltagelse på generalforsamlingen. Den afholdes torsdag d. 20. februar kl. 19:00 i vores klublokaler ved tennisklubben. Dagsorden ifølge vedtægterne. 

Klubben er vanen tro vært ved en bid mad.

Hvis nogen har forslag som de ønsker behandlet på generalforsamlingen, bedes disse sendes til os på mail senest d. 13. februar.

Kontingent 2020

Kære SCK'er.
Først et rigtig godt nytår til alle medlemmer. Med håb om mange gode oplevelser på "jerngeden" i 2020.
Det er nu muligt at betale kontingent for 2020. Bemærk at dette skal være indbetalt inden generalforsamlingen. Kun betalende medlemmer har stemmeret (og for den sags skyld taleret) til generalforsamlingen. Som vanen tro er der også i år bestyrelsesmedlemmer på valg. Så stå endelig ikke tilbage med dit kandidatur, hvis du gerne vil biddrage til udvikling af SCK. Dagsorden og indkaldelse følger.

Indmeldelse-kontingent

Venligste nytårshilsner
Struer Cykelklub

Vestjysk MTB Cup 2020


Vestjysk MTB Cup - vinter 2020, er aflyst grundet for få deltagere.

Nyt i 2020 bliver en ekstra klasse ”Motion”, klassen er for alle aldre/køn (dog. min. 12 år). Der køres ikke med podie i denne klasse, men man kører med nr. på styret som i de andre klasser, så den hyggelige konkurrence internt mellem gode cykel kammerater er intakt. Man deltager selvfølgelig i lodtrækningspræmier og alt det andet på lige fod med de andre klasser.
I 2020 udgaven bliver der ikke to linjer på enkelte sektioner, hele ruten kan køres af alle!

Hvis du vil køre race, stiller du blot op i en af de andre klasser hvor du konkurrer med svarende alder/køn og har her mulighed for podiepræmie ved sidste afdeling.

Mere info på hjemmesiden VestjyskMTBcup

Indvielse af Struer MTB park

Fredag den 13. september kl. 15.30 er det tid til at klippe snoren og officielt åbne Struer’s nye flotte MTB bane.
Vi mødes på terrassen ved Energi Parken (lige udenfor sportstorvet).

Først vil der blive holdt tale og derefter klippes snoren af formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Lars Møller Pedersen.

Efter snoren er klippet er der mulighed for at køre på sporet, alle er velkomne og vi har lånecykler så alle kan prøve. Har du egen cykel, så tag gerne den med.

Struer Cykelklub er vært ved pølser, øl og vand på terrassen, hvor personale fra Struer Energi Park passer grillen. Vel mødt til en hyggelig eftermiddag vi har set frem til.

 

DESIGN & CMS: WWW.MEDIACONNECT.DK